PURMEREND - Kinderen die van afwisseling, buiten spelen en gezelligheid houden zitten goed bij Scouting. De afgelopen jaren kon de Lamoraal van Egmondgroep – Scouting Purmerend – echter alleen leden aannemen vanaf 7 jaar: er was een periode geen Bevergroep. Dat gaat nu veranderen.

Kinderen van 5-7 jaar

Bevers, dat zijn bij Scouting de jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar oud. Zij komen elke week bij elkaar voor een avontuurlijke opkomst met steeds andere activiteiten. Knutselen, spelen, rennen, speuren, bouwen, koken en nog veel meer... het is iedere week een verrassing wat ze gaan doen. Dat wordt bedacht door het leidingteam.

Nieuw Beverteam bij Scouting Purmerend

Een tijd lang was er geen door een tekort aan vrijwilligers geen leidingteam voor de Bevers. Nu is er een nieuw Beverteam opgestaan met enthousiaste en ervaren leidinggevenden die heel graag leuke activiteiten gaan bedenken voor en doen met deze leeftijdsgroep.

Waar en wanneer

De wekelijkse opkomsten zullen gaan plaatsvinden op donderdag van 16.00 tot 17.30 uur. De locatie is natuurlijk het clubhuis van Scouting Purmerend aan de Doplaan. De startdatum is afhankelijk van de aanmeldingen van kinderen: zodra er een groepje kinderen gevormd is gaan ze beginnen.
Ouders die dit een leuk idee vinden voor hun zoon of dochter van 5 of 6 jaar oud sturen hun aanmelding of vragen naar bevers-lamoraal@hotmail.com.