PURMEREND - Vermakelijk drieluik over depressie van deze creatieve poppenspeler. In het eerste deel laat hij zich inspireren door zijn buurman, kunstschilder Willem Koevoet, die al jaren geen kwast meer heeft aangeraakt. Op basis van gesprekken over twijfels en eenzaamheid komt de schilder kleurrijk tot leven. In het rauwe en associatieve middendeel speelt hij een kunstenaar die het niet wil opgeven. Hij duikt daarbij niet zonder humor in zijn eigen donkere ziel. In het derde deel zien we Renate Schoep, dierentolk en hondenpsycholoog, aan het werk. Zij geeft seminars over depressie bij honden.

Beefteefjes werd genomineerd voor de VSCD Mimeprijs. De jury was bijzonder ontroerd door de persoonlijke thematiek die Servaes zonder ironie en met groot gevoel voor materiaal en verbeelding heeft getoond. Indrukwekkend.”
De Volkskrant****: “Met Beefteefjes giet Servaes Nelissen zijn depressie in een hilarische, vrolijk stemmende vorm.”
Scènes*****: “Veelzijdig en briljant.”
Spel, tekst en vormgeving: Servaes Nelissen Eindregie: Marijn v.d. Jagt
servaesnelissen.nl

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (vriendenpas/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.