PURMEREND - Na het grote succes tijdens Nationale Voorleesdagen begin dit jaar organiseert de Bibliotheek weer een Sing-in in de Bibliotheek Beemster. Samen met je (klein) kind genieten van muziek, spel, dans en zingen tijdens de Sing-in in de Bibliotheek? Dat kan de komende drie maanden in de Bibliotheek aan de Tobias de Coenestraat 4 in Middenbeemster en met ingang van zaterdag 12 oktober.


Diana Veldkamp is Muziek op Schoot docent en zij begeleid een Sing-in voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud in de Bibliotheek Beemster. Samen met papa, mama, oma, opa of een andere volwassene beleven de kinderen een heerlijk ontspannen én actief muzikaal uurtje.
Muziek maakt je niet alleen slim, maar wist je dat je daarmee onder andere ook de taalontwikkeling van de kinderen enorm stimuleert? Er zijn drie bijeenkomsten met ieder een ander thema.


· Zaterdag 12 oktober van 10.15 – 11.00 uur – thema; Herfst
· Zaterdag 9 november van 10.15 – 11.00 uur – thema; Sint Maarten
· Zaterdag 14 december van 10.15 – 11.00 uur – thema; Kerst


Aanmelden kan in de Bibliotheek en via www.bibliotheekwaterland.nl/kaartverkoop Kosten; € 5,00 voor een kind en begeleider die lid zijn van de Bibliotheek - € 7,50 voor niet-leden. Als je de serie van drie Sing-ins boekt dan krijg je 2,50 korting.