PURMEREND - Bibliotheek Waterland biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens de sluiting van de Bibliotheek worden de Walk&Talk bijeenkomsten online gehouden. Net als de maandelijkse bijeenkomst in de Bibliotheek Purmerend kunnen werkzoekende ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan. Op donderdagochtend 3 februari , de eerstvolgende Walk&Talk online gaan we het hebben over de gratis online trainingen SkillsTown.


Leer op een makkelijke manier iets bij

Tijdens de zoektocht naar werk kun je best wel wat tips en training gebruiken. Bijvoorbeeld over wat voor werk bij jou past, en hoe je gezond en effectief thuiswerkt, zorgt voor beweging en ontspanning én hoe je omgaat met problemen en stress. De Bibliotheek biedt de online trainingen SkillsTown aan die in gaan op deze onderwerpen met leuke webinars, podcasts, e-learings en ultrakorte lessen om snel iets nieuws te leren. Tijdens de Walk&Talk bijeenkomst april nemen we het gratis aanbod online trainingen van SkillsTown met je door.

Walk&Talk

Walk&Talk met thema bijleren via Skillstown is donderdag 3 februari van 10 – 11 uur online. Deelname aan de Walk&Talk is gratis. Aanmelden is verplicht via email walkentalk@bibliotheekwaterland.nl. Na deze bijeenkomst is er weer iedere 1e donderdag van de maand een netbijeenkomst voor werkzoekenden.

Meer weten over de gratis cursussen van de Bibliotheek? Kijk op www.bibliotheekwaterland.nl/skillstown