PURMEREND - Op donderdag 28 maart is er in de Bibliotheek Purmerend een speeddate evenement voor werkzoekenden om een sollicitatie gesprek te oefenen met echte werkgevers. Dit evenement is een samenwerking van de Walk&Talk van de Bibliotheek en de Waterlandse Uitdaging.

Een speeddate is een kort sollicitatiegesprek, waarin je heel snel tot de kern van de zaak komt. Tijdens dit evenement komen deelnemers in gesprek met een werkgever van een bedrijf of instelling uit de regio. Werkzoekenden kunnen zich aanmelden voor gespreken en een keus maken uit 10 deelnemende bedrijven en een HR manager op eigen titel.

De deelnemende bedrijven zijn: Gemeente Edam/Volendam- Voortman Kantoormeubelen – Golfclub BurgGolf Purmerend - Rabobank Waterland – Gemeente Purmerend - Groenhart – Rodi Media - Herenbos – Kinderopvang Tinteltuin.

Speeddate met bedrijven is op donderdag 28 maart in de Bibliotheek aan de Waterlandlaan 40 te Purmerend. Inloop is vanaf 15.30 uur, het speeddaten is van 16.00 – 17.00 uur en na afloop is er een netwerkborrel.

Belangstellenden kunnen zich nog aanmelden vóór 26 maart via de website van de Bibliotheek www.bibliotheekwaterland.nl/speeddate. Deelname is gratis. Er is beperkt plek bij de speeddate. Na aanmelding krijgt men een formulier toegestuurd waarop voorkeur voor gesprekspartner kan worden aangegeven.