PURMEREND - Voor in de voorjaarsvakantie vanaf maandag 22 februari hebben Spurd en Cultuurhuis Wherelant een leuk, coronaproof PurVak programma voor de jeugd samengesteld. Op locaties in Purmerend en Beemster zijn er diverse sportieve en creatieve activiteiten. PurVak is een gezamenlijke activiteit in schoolvakanties van Spurd, Cultuurhuis Wherelant en Clup Welzijn.

Informatie over het programma van de PurVak in de voorjaarsvakantie is toegankelijk via de website purvak.nl en staat op de websites van Spurd en Wherelant. De PurVak is vanaf maandag 22 tot en met vrijdag 26 februari. Wherelant gaat met kinderen bouwwerken maken van bamboestokken en grindmandala’s. Voor activiteiten zijn de landelijke richtlijnen met betrekking tot de coronapandemie van kracht. Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn het Kinderparadijs en de jongerencentra van Clup Welzijn deze editie helaas niet open voor inloop.

Bij de activiteiten van Spurd en Wherelant zijn de landelijke richtlijnen met betrekking tot de coronapandemie van kracht. Op purvak.nl staan links naar informatie over de PurVak activiteiten en de coronamaatregelen. Op de websites en de social media van Spurd, Cultuurhuis Wherelant en Clup Welzijn staat steeds de meest actuele informatie. Het dringende verzoek is bij gezondheidsklachten thuis te blijven. PurVak staat voor PURmerendse VAKantieactiviteiten en bestaat sinds 1972.