PURMEREND - Recent postte Frederieke Leeflang, voorzitter Raad van Bestuur NPO Nederland, het volgende op LinkedIn: “Met deze vier stippen op mijn hand, maak ik duidelijk dat ik pesten niet oké vind en er nooit aan meedoe. Iedereen hoort erbij! Kinderzender NPO Zapp komt binnenkort een week lang in actie tegen pesten met de nieuwe campagne Stip it: Samen Tegen Iemand Pesten. Een mooie actie waar ik heel graag aan meedoe, en waarvan ik hoop dat iedereen dat gaat doen door ook vier stippen op je hand te zetten. Een kleine moeite, met een groot doel: pesten moet echt de wereld uit!”

Lisette Bakker, teamleider Bewegingsonderwijs van Spurd: “Spurd is er voor iedereen. Wij zorgen dagelijks dat je op onze binnen- en buitenlocaties veilig kunt bewegen. Daarom slaan we meteen aan op deze belangrijke actie. STIP: Samen Tegen Iemand Pesten. Met vier simpele stippen op je hand maak je duidelijk dat je pesten niet ok vindt en er nooit aan meedoet. Een kleine actie, met een groot doel. In België is de campagne al jaren een succes; Nederland sluit zich nu aan. Van 10 t/m 18 februari vragen alle Stip it-ambassadeurs aan heel Nederland om ook mee te doen. Dus kom je bij ons sporten en zwemmen: weet dat je veilig bent en zorg dat de ander zich ook veilig voelt.
Wil je de actie ook steunen? In het Leeghwaterbad en alle sportaccommodaties waar Spurd actief is, worden posters opgehangen en kun je stiften vinden om mee te doen aan deze actie. Zet dus vier stippen op je hand en deel dat via www.zapp.nl/stipit of social media, zoals LinkedIn of Insta. Voeg je ook #stipit en #npozapp toe aan je post?

Voor iedereen
Als we bij Spurd ‘voor iedereen’ zeggen, bedoelen we ook iedereen. Als je op www.spurd.nl of www.leeghwaterbad.nl kijkt, zie je aan alle activiteiten die we aanbieden hoe belangrijk we het vinden dat elke inwoner zich welkom en thuis voelt. Oók als je de taal niet spreekt, in een rolstoel zit of het even lastig hebt in je leven. Samen bewegen verbindt, en dat is waar ons Spurd-team zich elke dag voor inzet. Op de binnen- en buitenlocaties, in het zwembad en ook in de wijk en op de scholen.

Werken bij Spurd
Niet alleen als je wilt sporten ben je welkom; bij Spurd zoeken we ook altijd collega’s. Misschien ben jij wel de nieuwste sportcoach, vakleerkracht of zwemleraar van Spurd en wil jij ook dagelijks bijdragen aan een fit Purmerend?! Op de website staan regelmatig nieuwe vacatures en ook open sollicitaties zijn welkom.