PURMEREND - Voor 55plussers is er de eerste woensdagochtend van oktober een verrassingswandeling van ongeveer vijf kilometer. Tijdens deze Spurd Wandel Special maakt men kennis met twee (beweeg)activiteiten. Meedoen daaraan is niet verplicht en geheel vrijblijvend. De Spurd Wandel Special is er voor mensen die van gezelligheid en samen ontspannen bewegen houden. Tijdens de koffie/thee stop is er gelegenheid met elkaar in gesprek te gaan.


Er is tijdens de wandeling van ongeveer vijf kilometer pauze in sporthal De Beuk voor een clinic Dynamictennis en in H20 Esports Campus voor ‘digitaal bewegen’. De wandeling is voor iedereen te doen die zonder loophulpmiddel - rustig aan - twee uur kan lopen. Deskundige begeleidsters van Spurd lopen mee en maken er een bijzondere wandelervaring van. De wandeling start vanaf NS station Purmerend aan de kant van het stadhuis.

startpunt
Spurd adviseert makkelijk zittende loopschoenen te dragen en kleding waarin het makkelijk bewegen is. Gezelligheid en plezier zijn tijdens de wandeling vanzelfsprekend. Vanaf 09.15 uur heten de begeleidsters van Spurd de wandelaars welkom op het pleintje voor NSstation Purmerend, Stationsweg 1. De wandeling start stipt 09.30 uur en ongeveer 12.30 uur zijn de wandelaars terug bij NSstation Purmerend.

aanmelden noodzakelijk
Voor wie de route met twee bezoeken wil lopen is aanmelden noodzakelijk. Dat kan via info@spurd.nl of door maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 15.30 uur te bellen met 0299 418 100. De Spurd Wandel Special van ongeveer twee uur kost zes euro. Betalen doet men woensdag 4 oktober op het pleintje voor vertrek, bij voorkeur met PIN en anders (gepast) contant.