PURMEREND - Voor 60-plussers is er woensdag 14 februari een verrassingswandeling van ongeveer vijf kilometer. Tijdens deze zogenoemde Spurd Wandel Special maakt men kennis met twee beweegactiviteiten. Meedoen daaraan is niet verplicht en geheel vrijblijvend. De Spurd Wandel Special is er voor mensen die gezellig ontspannen willen bewegen én nieuwsgierig zijn naar andere beweegactiviteiten in Purmerend. Inschrijven is mogelijk voor maandag 12 februari.


De wandeling is voor iedereen te doen die zonder loophulpmiddel - rustig aan - twee uur kan lopen. Deskundige begeleidsters van Spurd lopen mee en maken er een bijzondere wandelervaring van. Spurd werkt tijdens deze Wandel Special samen met lokale sportaanbieders. Eerst is er onderweg een kennismaking met de PowerWalk van SportWendy. Verderop tijdens de wandeling is er een verrassende kennismaking met allerlei manieren van sportief bewegen. Tijdens de koffie/thee stop onderweg is er zeker gelegenheid met elkaar in gesprek te gaan. De wandeling start vanaf NS station Purmerend aan de kant van het stadhuis. Eerdere Spurd Wandel Specials waren druk bezocht.

inschrijven noodzakelijk
Voor wie de route met twee bezoeken wil lopen is inschrijven noodzakelijk. Dat kan voor maandag 12 februari via het inschrijfformulier op spurd.nl, via info@spurd.nl of door maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 15.30 uur te bellen met 0299 418 100. Deelnemen aan de Spurd Wandel Special kost zes euro. Betalen doet men woensdag 14 februari voor vertrek op het pleintje, bij voorkeur met PIN en anders (gepast) contant.

NS station Purmerend
Spurd adviseert makkelijk zittende loopschoenen te dragen en kleding waarin het makkelijk bewegen is. Vanaf 09.15 uur heten de begeleidsters van Spurd de wandelaars welkom op het pleintje voor NS station Purmerend, Stationsweg 1. De wandeling start stipt 09.30 uur en ongeveer 12.30 uur zijn de wandelaars terug bij NS station Purmerend.