PURMEREND - Bibliotheek Waterland biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Ook tijdens de lockdowns zijn er Walk&Talk bijeenkomsten alleen dan niet in de Bibliotheek Purmerend maar online. Ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en tips en suggesties die helpen bij een zoektocht naar een geschikte baan.

Op donderdagochtend 4 februari, de eerstvolgende Walk&Talk online gaan we het hebben over hoe je uit je eigen cirkel kan stappen en samen op zoek kan gaan naar werk. Maak kennis met andere werkzoekenden en verras elkaar door je in 2 minuten voor te stellen. Dat kan aan de hand van een voorwerp, door voor te lezen of op een andere manier. Samen op zoek naar werk is echt veel leuker dan alleen. Je kan elkaar tips geven, het is gezellig en je krijgt ook nog eens inspiratie! Voor je het weet heb je er een paar collega's bij.

Walk&Talk online is op donderdag 4 februari van 10.00-11.00 uur. van de Walk en Talk. Opgeven kan door voor 3 februari een mail te sturen naar walkentalk@bibliotheekwaterland.nl. Deelnemen is GRATIS.