PURMEREND - In oktober staat Purmerend bol van allerlei regenboogactiviteiten. Op 23 oktober organiseert Spurd voor het eerst een SWIM PRIDE! Deze avond staat volledig in het teken van samenzijn en ontmoeting.

Een veilig sport en zwemklimaat is, helaas, niet voor iedereen vanzelfsprekend. Spurd vindt het belangrijk bij te dragen aan het vergroten van acceptatie van LHBTIQ+’ers in de sport; ieder mens moet zichzelf kunnen zijn, los van sexuele of genderidentiteit.

Daarom zet Spurd zich deze avond extra in voor LHBTIQ+’ers, hun naasten en iedereen die zin heeft in een gezellige avond. We vullen de feestelijke avond in met uitdagende, sportieve en leuke workouts als: FloatFit, Paaldansen, FloatFit Yoga (Balance), AquaKickboksen. Met bijdragen van draqqueen DonnaTella Vergatsie en zanger Tony Anderson belooft het een fantastisch sfeervolle avond te worden!

Vanaf 19:15 uur staan de deuren voor onze gasten open. Om 19:30 opent paralympisch zwemmer Querijn Hensen, namens de John Blankenstein Foundation, onze SWIM PRIDE.

Belangstellenden kunnen een ticket via de webkassa van het Leeghwaterbad bestellen www.leeghwaterbad.nl)

Overige regenboogactiviteiten in Purmerend en Beemster zijn te vinden op https://www.purmerend.nl/regenboogstad