PURMEREND - Op zaterdag 14 november opende Tesla haar nieuwe Store & Service Center in Purmerend. Het is de achtste vestiging van Tesla in Nederland, na Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Groningen en Eindhoven.

De nieuwe vestiging is gelegen aan de Component 84 in Purmerend en heeft een totale oppervlakte van ruim 2.250 m2. Door de strategische ligging is de locatie voor de regio ten noorden van Amsterdam goed bereikbaar.

Op deze nieuwe locatie kunnen Tesla-rijders terecht voor onderhoud en reparatie van hun auto. Geïnteresseerden kunnen via tesla.com zelf een (coronaproof) testrit inplannen of dit telefonisch doen via 0299-705543 en kennis maken met de volledig elektrische Model S, Model X of Model 3. Begin 2021 verwachten we daar Model Y bij, onze nieuwste crossover.

De Store is sinds zaterdag 14 november geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 en op zaterdag tot 17:00 uur. Service is geopend van 8:30 – 17:30 van maandag tot en met vrijdag.

Over Tesla
De missie van Tesla is de transitie naar duurzame energie te versnellen met een totaal aanbod aan steeds betaalbaarder wordende elektrische auto’s.
Het in California-gevestigde Tesla ontwerpt en bouwt elektrische auto’s en biedt oplossingen voor duurzame energieopslag voor particulieren en industrieën. Meer informatie over Tesla is te vinden op: www.tesla.com