PURMEREND - Iedere 1e zondag van de maand zijn er gezellige themamiddagen in Bibliotheek Purmerend, dus vervelen op zondag hoeft niet meer. Thea Taal komt op zondag 2 december samen met haar knuffelaap meneer Apenstaartje anderhalf uur naar de Bibliotheek om met kinderen van 4 t/m 8 jaar te lezen, te knutselen en te zingen. Deze editie Thea Taal staat in het teken van Sinterklaas en we hopen dat de goedheilig man, net als vorig jaar, weer op bezoek komt.

Thea Taal heet eigenlijk Sharon Engers. Deze 28-jarige Purmerendse geeft les in het mbo, maar is ook op verschillende manieren actief in het basisonderwijs. Sharon heeft altijd al een passie gehad voor het docentschap en is daarnaast graag op een creatieve manier bezig met kinderen. Zij heeft een grote liefde voor de Nederlandse taal en wil dit graag overdragen aan iedereen om haar heen. Met de themamiddag op zondag in de Bibliotheek Purmerend richt zij zich tot de kleintjes. Sharon maakt gebruik van zelfgeschreven liedjes en begeleidt zichzelf bij de uitvoering hiervan op de gitaar.

Zondag 2 december om 14.00 uur is iedereen weer van harte welkom in de Bibliotheek aan de Waterlandlaan 40 te Purmerend. Het thema is Sinterklaas en wij verklappen alvast dat hij Thea Taal heeft beloofd om zelf ook te komen.