PURMEREND - Op zondag 1 maart komt Thea Taal samen met haar knuffelaap meneer Apenstaartje naar de Bibliotheek Purmerend om met kinderen van 4 t/m 8 jaar te lezen, te knutselen en te zingen. Het is wel de allerlaatste keer dat Thea Taal deze gezellige themamiddag verzorgt.

Thea Taal heet eigenlijk Sharon Engers. Deze 29-jarige uit de Middenbeemster geeft les in het mbo, maar is ook op verschillende manieren actief in het onderwijs. Sharon heeft altijd al een passie gehad voor het docentschap en is daarnaast graag op een creatieve manier bezig met kinderen. Zij heeft een grote liefde voor de Nederlandse taal en wil dit graag overdragen aan iedereen om haar heen. Met de themamiddag op zondag in de Bibliotheek Purmerend gaat Sharon nu stoppen omdat zij op reis gaat.

Zondag 1 maart om 13.30 uur is iedereen van harte welkom in de Bibliotheek aan de Waterlandlaan bij de laatste Thea Taal. De toegang is vrij en Thea Taal vindt het heel erg leuk als de kinderen verkleed komen. Het thema is piraten en alle kinderen kunnen verkleed komen.