PURMEREND - Het Reuring Festival brengt dit jaar op zaterdag 24 juni en zondag 25 juni een scala aan leuke kindervoorstellingen op diverse locaties in Purmerend en de Beemster

Kidzmiddag

Op zaterdagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur vinden er in het Leegwaterpark talloze sfeervolle kindervoorstellingen en activiteiten plaats. Vier met de hele familie een Pim en Pom-tastisch feest. De twee beste kattenvriendjes van het land beleven weer een nieuw, grappig, muzikaal avontuur met als afsluiting een meet en greet. In de voorstelling “Hé, wie zit er op de WC?” brengt Alexander Brouwer deze prachtige prentenboeken tot leven in een theatervoorstelling vol verrassingen, humor, knuffels en excuses om maar niet naar bed te hoeven.

Pip en Pelle zetten al jaren het Reuring Festival in vuur en vlam. Ook dit jaar brengen ze samen met hun trouwe vriend Arie de Postbode weer een knotsgek en hilarisch avontuur. Wil je verdwalen in de fantastische wereld over superhelden? Ga dan naar de voorstelling van MeneerTjes SlodDe & Vos. Of kom naar de grappige jongleervoorstelling over het klassieke verhaal van De Kleine Prins waar de ballen sterren en de planeten worden. Weet de kleine prins vriendschap te vinden?
Kinderen die niet stil kunnen zitten, kunnen hun energie kwijt bij het springkussen en sportieve activiteiten van Spurd en de luidruchtige driewielerwedstrijd van Firma Kodde.

Theatrale kinderwandeling in het Arboretum in de Beemster

Op zondagochtend kunnen kleine kaboutertjes in het Beemster Arboretum genieten van de speciale Theatrale kinderwandeling. Meesterverteller Peter Faber sleurt je mee, verrast je en laat je gruwelen en lachen. Ook met Hakim kun je lachen. Iedere keer verrast hij je met een gek verhaal over de sprookjes van duizend en een nacht, stoere cowboys en indianen en meer. Meneer Oreste zit al dagen in zijn ondergoed thuis te wachten. Pas nadat hij de radio aangezet heeft, kan hij optreden op het Reuring Festival. Aan het einde van de wandeling word je, onder het genot van de mooiste Italiaanse liederen, getrakteerd op een heerlijk Italiaans straciatella-ijsje van Luciano Gelati.
Het merendeel van de voorstellingen is gratis toegankelijk. Voor de voorstellingen “Pim & Pom”, “Hé, wie zit er op de WC?” en de theatrale kinderwandeling heb je een kaartje nodig. Kaartjes zijn te koop op de website van Reuring: reuring.com.

Voor meer informatie en het volledige programma van het Reuring Festival 2023, kun je terecht op: www.reuring.com.