PURMEREND - Op zondagochtend 25 februari zal het TinQ tankstation aan de van Ijssendijkstraat in Purmerend transformeren tot heuse pitstraat. De tankstationketen geeft alvast het startschot voor haar welbekende TinQ MAX.KORTING campagne met deze opvallende TinQ PitStop actie.

Unieke literprijzen

Voor de PitStop actie zijn in totaal twaalf TinQ locaties geselecteerd, waar gedurende 33 minuten lang een unieke literprijs van €1,33 zal gelden voor alle brandstoffen. Op de actiedag zullen de locaties die deelnemen elkaar opvolgen. Het exacte tijdstip waarop men zo goedkoop kan tanken, wordt per locatie 30 minuten van tevoren bekend gemaakt via de TinQ4U app. Daarmee krijgt elke automobilist een eerlijke kans om deel te nemen aan deze opvallende actie.

Alle twaalf locaties die deelnemen, zullen zaterdag 24 februari om 19:00 uur bekend worden gemaakt via de TinQ4U app. Deze twaalf locaties zijn verspreid door het hele land. Daarmee zal de TinQ Pitstop niet alleen Purmerend, maar door heel Nederland gehouden worden. TinQ aan de van Ijssendijkstraat in Purmerend is dus één van de uitgekozen locaties waar automobilisten kunnen genieten van deze ongekend lage literprijs.

Grote belangstelling verwacht


Er wordt grote belangstelling verwacht. Het TinQ PitStopteam staat daarom paraat om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk automobilisten kunnen profiteren van deze lage literprijzen. Verkeersregelaars zullen de stroom van auto’s in goede banen leiden, terwijl het aanwezige promoteam de ‘PitStop vibe’ zal begeleiden door op het tankeiland te assisteren waar mogelijk.

Tractoren en vrachtwagens zijn uitgesloten van de actie. Ook jerrycans mogen niet gevuld worden. Het aanwezige team zal hier nauw op toezien.