PURMEREND - Afgelopen weekend hebben honderden mensen de 42 deelnemende kunstenaars op de 26 locaties van de Kunstroute bezocht. De kunstenaars hebben inspirerende gesprekken gevoerd met geïnteresseerde bezoekers. Vragen over de verschillende kunsttechnieken werden beantwoord. Op een aantal locaties werd met een muziekoptreden een extra kunstdiscipline toegevoegd. Kortom, kunst staat weer goed op de kaart bij veel Purmerenders.


Overzichtsexpositie
Als start van de Kunstroute werd op donderdag 5 oktober in het Purmerends Museum de Overzichtsexpositie van de Kunstroute 2023 feestelijk geopend door wethouder Cultuur Pascal Verkroost. Daarna ontving hij uit handen van voorzitter Peter Elias het eerste exemplaar van de catalogus van de expositie.
In de tentoonstelling is het werk te zien van de 42 deelnemers van de Kunstroute Purmerend 2023. Het museum was tijdens de Kunstroute gratis te bezoeken. 713 mensen hebben dat gedaan.

De expositie is tot 5 november te zien in het Purmerends Museum. Bij de VVV|Museumwinkel is de catalogus van deze Overzichtsexpositie voor 4 euro verkrijgbaar.