MIDDENBEEMSTER - Zoals bekend komt er op de plaats van de DEEN in Middenbeemster een Albert Heijn. De winkel krijgt het allernieuwste winkelconcept, met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties. Albert Heijn Middenbeemster voelt meteen al vertrouwd aan, want je komt alle medewerkers uit de oude winkel weer tegen. De opening is op donderdag 7 oktober om 16:00 uur. Supermarktmanager Erik Koeman en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. Voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.”

Het pand aan de Rijperweg 50 wordt momenteel ingrijpend verbouwd. Er komen brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. “Natuurlijk nemen we veel geliefde DEEN-producten mee zoals de knoflooksaus, brood van bakkerij Pater en de bloemen- en plantenafdeling. En uiteraard de bekende, gemoedelijke sfeer. Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig”, aldus de supermarktmanager.

Tijdens de verbouwing kun je alvast kennismaken met een Albert Heijn in de buurt: Burg. D. Kooimanweg 16 in Purmerend (XL). Op maandag 27 september gaat nog een nieuwe Albert Heijn open. Deze winkel, ook een voormalige DEEN, zit in het Purmerendse winkelcentrum Weidevenne.