PURMEREND - Op de laatste-zondag-open van dit seizoen, op zondag 29 maart organiseert Bibliotheek Waterland een Voorleesfestival in de bibliotheekvestiging Purmerend. Er wordt voorgelezen uit het prentenboek Marcs grote gevaarlijke tanden van Jarvis. Jong en oud kunnen komen luisteren naar het verhaal van de Buitengewoon Gevaarlijke alligator die iedereen in het oerwoud de stuipen op het lijf jaagt, tot dat Barry Bever een keer op een vroege ochtend Marcs valse gebit vindt…


Bijzonder aan deze voorleesmiddag is dat Marcs grote gevaarlijke tanden zal worden voorgelezen in meer dan 15 verschillende talen. De voorlezers zijn inwoners van Purmerend die willen laten horen hoe bijzonder de taal klinkt die zij vertegenwoordigen. Wanneer welke taal te horen is wordt bekend gemaakt op www.bibliotheekwaterland.nl/voorleesfestival.

Voorleesfestival – voorlezen in alle talen. Zondag 29 maart 13.00 – 16.00 uur op de 1e etage van de Bibliotheek Purmerend (Waterlandlaan 40). Elke sessie duurt c.a. 10 minuten, iedereen kan vrij binnenlopen en er is gratis koffie/thee/limonade.