ASSENDELFT - “We willen dat alle ondernemers winst maken”, vertelt Kirsten Klaver, Profit First Professional. Rust, Inzicht en Winst. Dat is wat de ruim 70 boekhouders, accountants en businesscoaches die zijn opgeleid tot Profit First Professional, ondernemers gunnen. Op 19 maart aanstaande geven ze (online) workshops door heel Nederland en België. “Zo kunnen ondernemers kennismaken met de uit Amerika overgewaaide Profit First-methode.”

Toen Kirsten 4 jaar geleden zelf kennismaakte met de Profit First-methode, riep dat in eerste instantie wat allergische reacties op op de super Amerikaanse manier waarop deze methode beschreven wordt. Echter al lezende kwam zij erachter dat deze methode perfect aansloot op haar bedrijfsvisie en een super eenvoudige manier is om te zorgen voor nog meer financieel inzicht voor haar klanten.

“Ondernemers hebben van nature vaak (te) weinig kennis van financiën en dat nekt hen. Te veel ondernemers redden het daardoor niet of liggen ’s nachts wakker van financiële zorgen.” Kirsten Klaver ziet Profit First als het “eerste echte antwoord op dit probleem”. “Dankzij de Profit First-methode hoeven ondernemers hun boekhouding niet tot in de details te snappen, maar kunnen ze wel sturen op financieel succes.”

#ProfitFirstDag
Het idee om een nationale Profit First Dag te organiseren ontstond 4 jaar geleden “om zoveel mogelijk ondernemers op een laagdrempelige manier te helpen grip op cijfers te krijgen.” Op 19 maart organiseren de Profit First Professionals al weer voor de vierde keer workshops voor ondernemers. Dit jaar online. Kirsten Klaver zegt: “Ik ben er van overtuigd dat het voor iedere ondernemer mogelijk is om financiële rust te ervaren, zodat er ruimte ontstaat om te ondernemen op een manier die het beste bij haar/ hem past. Op deze manier dragen we allemaal bij aan een financieel gezondere en succesvollere wereld.”

Nu online
De workshops zijn zeer praktisch en ervaringsgericht. Deelnemers gaan direct aan de slag met de methode, zodat ze aan den lijve ondervinden wat het effect is. Ook Profit First Professional Kirsten Klaver verzorgt een online workshop. “Profit First is voor ondernemers het systeem om hun financiën te managen, zonder de boekhouding te hoeven bestuderen. Het sluit aan op de natuurlijke neiging van ondernemers om hun onderneming te managen op basis van hun banksaldo.” Na de workshop heeft een ondernemer voldoende handvatten om er meteen mee aan de slag te gaan.

Aanmelden
Aanmelden voor een van de workshops tijdens deze nationale Profit First Dag kan via www.ProfitFirstDag.nl.