PURMEREND - AquaDisco We are back! is vrijdagavond 18 januari na vele maanden afwezigheid de eerste van de maandelijkse spetterende dansfeesten in het zwembad in Purmerend. De eerste AquaDisco! heeft als extra’s een interactieve speelruimte en een bucket challenge met een supergrote ijsemmer. Vanzelfsprekend ontbreken de lekkere muziek, lekker zwemwater en gratis drinkwater niet. De dansfeesten in het recreatiebad trekken altijd honderden enthousiaste muziek- en waterfans.

Vrijdag klinken vanaf zeven uur ’s avonds in het recreatiebad van het Spurd-Leeghwaterbad swingende kinderhits en hitparadenummers. Wie niet danst kan van de luid klinkende muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen. De deuren van het zwembad zijn voor de AquaDisco We are back! open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Kinderen kunnen vanaf heden muziek aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 18 januari vragen aan de dj.

Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco! in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Na vrijdag 18 januari is de eerstvolgende AquaDisco! 15 februari 2019. De toegangsprijs voor de AquaDisco! is € 5,50, toegangskaarten voor We are back! zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Leeghwaterbad.