WEST-FRIESLAND - “Het was een indrukwekkend gebeuren. Alles zo massaal en toch ook zo persoonlijk.” (Deelnemer Westfriese Lourdes Vliegreis 2017.)

Dé Westfriese Lourdes Vliegreis 2018 (26-sep t/m 1 okt) telt 60 deelnemers en is daarmee volgeboekt! De pelgrims komen uit Avenhorn, Berkhout, Blokker, Cuijk, De Goorn, Enkhuizen, Grootebroek, Hoogkarspel, Hoorn, Lutjebroek, Nibbixwoud, Obdam, Oosterblokker, Purmerend,
’t Zand, Venhuizen, Wervershoof, Wognum, Wons, Zwaag.

Op de informatie- en kennismakingsavond van woensdag 13 juni en de voorbereidingsbijeenkomst op woensdag 5 september – beide in de protestantse kerk te Hoogkarspel – vindt (her)kennismaking plaats, wordt praktische informatie verstrekt en kan men met alle vragen terecht. Een recente DVD geeft indrukken over de organisatie en sfeer rond een Lourdesbedevaart.

Ca. 10 dagen voor vertrek worden de reisbescheiden, vluchtnummers en definitieve reistijden naar de deelnemers verstuurd. De vluchtnummers en vliegtijden zijn rond de dag van heen- en terugreis ook te vinden op NOS-Teletekst (pag. 768 1/7 t/m 2/7 Maastricht Airport) en op internet www.maastrichtairport.nl

Bent u (ook) benieuwd naar de ervaringen van de Lourdesgangers? In de parochie-/dorpsbladen hopen we enige sfeerindrukken van de Lourdesreis te publiceren.

Wilt u in 2019 (eind september) met dé Westfriese Lourdes Vliegreis mee? U kunt zich nu al aanmelden bij Harry Vet ham.vet@quicknet.nl / 0228-514040.