PURMEREND - P3 zet alle vrouwen in het zonnetje tijdens het Women of the World Festival op 8 maart.

Met een lezing vol zelfspot van Lisa Loeb over haar boek “Bang” over het leven met angststoornissen, een bingo met fantastische en stoute prijzen en het spetterende optreden van de vrouwenband “The Bluebettes”.

Multi-talent Lisa Loeb geeft een lezing over haar boek ‘Bang’. Vol humor en zelfspot spreekt ze over het leven met angststoornissen en vliegt ze onderwerpen aan, zoals eenzaamheid, gebrek aan eigenwaarde en angsten. Na de boekbespreking is het mogelijk om terplekke een boek te kopen via boekhandel het Leesteken en kun je die laten signeren.

Daarna volgt een bingo waarbij je tussendoor lekker mee kan blèren met de mooiste liedjes, gepresenteerd door niemand minder dan Barry Brand en Joke Karaoke. Barry Brand werkt als DJ en presentator voor Veronica, 100%NL, Q-music, Dutch Valley en vele 80’s, 90’s & 00’s feesten. Pak je formulier en strepen maar! Maak kans op fantastische en stoute prijzen!

De avond wordt afgesloten door een spetterend optreden van The Bluebettes. Een optreden van deze vrouwenband staat garant voor een avond vol spetterende nummers, maar ook met prachtige a-capella en ontroerende pareltjes met liedjes van The Supremes en The Ronettes, maar ook muziek van The Monkees, The Beatles, Etta James, Nancy Sinatra en vele anderen. Daarnaast klimmen deze powervrouwen allemaal zèlf achter de drums, de basgitaar, de gitaar en toetsen.

Kom op woensdag 8 maart tijdens de Internationale Vrouwendag naar het Women of the World Festival.

Datum: 8 maart
Tijden: 18.00-23.00 uur
Entree: €19,50
Informatie : P3purmerend.nl