PURMEREND - Bibliotheek Waterland biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheekvestiging Purmerend kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

Op donderdagochtend 1 november, de eerstvolgende Walk&Talk gaat het over het schrijven van een pakkende tekst voor je CV. Anja Gruteke, schrijfcoach van Tekstfirma (www.tekstfirma.nl) geeft de deelnemers tips en opdrachten om een stukje tekst te schrijven voor het eigen CV. Anja komt met goede en minder goede voorbeelden van cv’s. Tijdens de workshop gaan de deelnemers op de stoel van de werkgever; welke indruk krijgt de werkgever van jou na het lezen van je CV?

Walk&Talk bijeenkomsten vinden elke 1e donderdag van de maand van 10 – 12 uur plaats in de Bibliotheek Purmerend, Waterlandlaan 40. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. Aanmelden is niet nodig maar kan wel via walkentalk@bibliotheekwaterland.nl.