PURMEREND - Cultuurhuis Wherelant organiseert in het weekend van 14 en 15 maart twee workshops waaraan (groot)ouders en hun (klein)kinderen samen kunnen meedoen. Bij de workshop speksteen ga je ieder een eigen beeldje maken en bij de workshop ouder/kinddans beleef je met elkaar het plezier van bewegen op muziek. Voor beide workshops is geen ervaring nodig, iedereen kan meedoen.

Speksteen voor jong en oud Op zaterdagmiddag 14 maart van 13.00 tot 16.00 uur kan jong en oud samen meedoen aan de workshop speksteen. In een paar uur tijd maakt ieder zijn of haar persoonlijke beeldje. Speksteen is een hele zachte steensoort die gemakkelijk te bewerken is door middel van vijlen, zagen en boren. Door het beeld uiteindelijk te schuren, te polijsten en in te smeren met was, wordt het heel glad. De meest prachtige kleuren komen nu te voorschijn en het beeld krijgt een mooie glans. Ontdek zelf hoe fijn het is om met deze bijzondere steensoort te werken. De prijs van de workshop is € 35,- voor 1 (groot)ouder met 1 (klein)kind samen inclusief materiaal. Voor een tweede kind uit één gezin geldt een korting van 20 procent.

Dans vanuit je hart Zondagmiddag 15 maart zijn (groot)ouders samen met hun (klein)kind(eren) van harte welkom bij een superleuke dansworkshop. Hierbij gaat het niet om het instuderen van pasjes maar om dansen op je gevoel. Ontdek wat een plezier het geeft het om samen te dansen op uitnodigende muziek vanuit de hele wereld. De prijs van deze workshop is € 25,- voor 1 (groot)ouder met 1 (klein)kind samen. Voor een tweede koppel uit één gezin geldt een korting van 20 procent.

Meer informatie
U kunt zich inschrijven voor de workshops via www.wherelant.nl. Filter bij het cursusaanbod op workshops. Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via 0299-434777. U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.