PURMEREND - Cultuurhuis Wherelant organiseert elk 2e weekend van de maand creatieve, kunstzinnige workshopweekenden. Dit najaar zijn er onder meer workshops op het gebied van schilderen, fotografie, sieraden maken, beeldhouwen, etsen en schrijven in combinatie met yoga. Heeft u zin om iets nieuws te leren of iets moois te maken in een fijne omgeving? Dan bent u bij Cultuurhuis Wherelant aan het juiste adres.

Workshopweekend november
Tijdens het workshopweekend van 9 en 10 november kunt u van 10.00 tot 16.00 uur meedoen met dagworkshops Delfts blauw, glasfusen, zilverklei en schilderen. In de middag staan de workshops weidevogels tekenen en schrijven & yoga op het programma.

Workshopweekend december
Het weekend van 14 en 15 december biedt weer nieuwe inspirerende dagworkshops zoals abstracte fotografie, natuurlijke patronen op textiel, etsen, sieraden maken van zilverklei en een beeld maken van speksteen. In de middag is er nog plek bij de workshop model tekenen in de stijl van Rembrandt en kinderverhaal schrijven.

Praktische info Meer informatie over de inhoud van de workshops en de kosten vindt u op www.wherelant.nl bij het cursusaanbod. U kunt ook contact opnemen met de administratie via telefoonnummer 0299- 434777. Cultuurhuis Wherelant is gelegen aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.