PURMEREND - Elk 2e weekend van de maand organiseert Cultuurhuis Wherelant kunstzinnige, creatieve workshopweekends waarin ook jij je talent kan ontdekken! Je kunt dit voorjaar deelnemen aan workshops van een dag op het gebied van schilderen, film, schrijven, tuinontwerp, illustratie en meer. Je krijgt les van ervaren docenten in een creatieve en professionele omgeving. Of je nu nog nooit iets creatiefs hebt gedaan of al jaren ervaring hebt, iedereen is welkom!

Workshopweekend 9 en 10 april
Tijdens het workshopweekend van 9 en 10 april kun je meedoen met de volgende dagworkshops: Film je familie, Collages met een twist, Sieraad van zilverklei maken of Tuinbeplanting (middagworkshop). Of ga lekker schilderen met licht of leer Keltisch tekenen. Toch liever met je handen in de klei? Maak dan een gevelsteen! Schrijf je voor 4 april a.s. in via onze website.

Workshopweekend 14 en 15 mei
Het weekend van 14 en 15 mei heeft ook weer inspirerende dagworkshops op het programma staan zoals: Creatieve powerboost, Mandala in klei maken, Illustratie tekenen, Portret in olieverf maken en Spelend schrijven.

Inschrijven of meer informatie? Meer informatie over de workshops en inschrijven kan via www.wherelant.nl/workshop

Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Wherelant via telefoonnummer 0299- 434777

Cultuurhuis Wherelant is gelegen aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend