PURMEREND - Twee ondernemingen in Purmerend-Overwhere die in deze lastige tijden heel hard werken om het hoofd boven water te houden, hebben figuurlijk de handen ineengeslagen. Balletschool Lisette en het Koffie Loket proberen samen de vervelende gevolgen van de coronamaatregelen om te zetten naar iets positiefs.

De dichtbij elkaar gelegen ondernemingen zien kans om de ouders iets extra’s te bieden in de tijd dat ze op hun kinderen moeten wachten als deze lekker aan het dansen zijn. Vanwege de coronamaatregelen mogen ouders niet in de balletschool wachten en dat zal met de herfst en winter voor de deur een uitdaging zijn.

Om het wachten plezieriger te maken biedt het Koffie Loket, op slechts 3 minuten fietsafstand van de balletschool, exclusief voor leden van Balletschool Lisette maar liefst €1 korting op een kopje koffie of een andere consumptie.

Er is in de directe omgeving ruime mogelijkheid om gratis je auto te parkeren of je fiets te stallen. Je kunt natuurlijk ook je koffie meenemen in een handige take-away beker. Alle leerlingen (en dus niet alleen diens ouders/verzorgers) krijgen op vertoon van hun stempelkaart korting.

En het is natuurlijk ook mogelijk om op andere tijden dan je lesdag gebruik te maken van de actie. Het Koffie Loket is doordeweeks geopend van 6:00 tot 19:00 uur en in het weekend van 7:00-18:00 uur.

Meer informatie: www.balletschoollisette.nl en www.koffie-loket.nl.

Volg beide ondernemingen ook op Instagram en Facebook.