PURMEREND - Op 12 Oktober werd er gestreden om de eind ranking van de ONK PROCUP1000. De PROCUP1000 zijn wedstrijden op landelijk hoogte niveau. Dit keer werd er zaterdag een dubbele race gereden op het TT-Circuit van Assen! 🔱 na diverse races in Nederland, Frankrijk en Duitsland was het Circuit van Assen het decor voor de grote ontknoping!

In de finales kwam Daniel klem te zitten tussen de andere rijders bij de eerst bocht waardoor een goede klassering lastig werd, Daniel begon de race met SLICKS banden op een nat baan Daniel had een hoop dat de baan zou afdrogen dit was inderdaad zo en Daniel had een goede ritme te pakken en haalde meer dan 20 rijders in na een start op plek 28 stond Daniel weer in de top 8 helaas begon het te regenen en Daniel moet onmiddellijk zijn tempo verlagen de baan werd zo nat dat het voor Daniel niet meer te doen was Daniel pakt in de laatste race ook geen punten voor in de klassement! maar behoud zijn 3de plek in de eind klassement.

In de eind ranking mocht Daniel op het podium staan en een prijs voor de 3de plek in ontvangst mogen nemen.

Daniel Fernandes:
"Het was een mooi seizoen wij waren dichtbij om kampioen te worden we stonden in het begin van het seizoen op de 1ste plek helaas hebben wij in een paar races wat technische problemen gehad waardoor wij veel punten hebben verloren!, maar ik ben blij het het behaalde resultaat met het pakket van mijn motor heb ik het zeer goed gedaan het was ook de eerste keer op deze motor onze team en ik hebben veel geleerd en wij hebben bewezen dat wij een top raceteam zijn! Ik wil mijn team bedanken en mijn sponsoren die mij hebben gesteund dit seizoen zonder hun was dit echt niet mogelijk geweest!"