PURMEREND - Woensdag 8 maart start een nieuw, wekelijkse lesmoment Fit op Muziek in buurtpunt De Gors. Spurd start dit lesmoment voor 55plussers, omdat de les maandags al een tijdje het maximaal aantal deelnemers heeft. Fit op Muziek is een laagdrempelige beweegactiviteit en zorgt bovendien voor ontmoeting van leeftijdgenoten. De muziek met herkenbare klanken is speciaal voor deze leeftijdsgroep uitgekozen. Bewegen helpt langer zelfstandig te zijn, Fit op Muziek is een beweegmogelijkheid.

De les Fit op Muziek op woensdag is er 8 maart voor het eerst. De les begint 13.30 uur en duurt een uur. Deze les is bedoeld voor mensen vanaf ongeveer 55 jaar die zonder loophulpmiddel een uur kunnen bewegen. De gezellige muziek en de enthousiaste Spurddocent zorgen ervoor dat het bewegen bijna als vanzelf gebeurt. De les is steeds opgebouwd uit een korte choreografie, bewegen met kleine en lichte oefenmaterialen en ontspannen bewegen op en met de muziek. In de les op maandag straalt het plezier van het samen bewegen van de gezichten van de deelnemers.

aanmelden
Vanwege het tijdelijke karakter van buurtpunt De Gors is er een aangepast tarief van € 2,50 per les. Betaling gebeurt in drie termijnen van steeds drie maanden. Aanmelden is verplicht en kan door een e-mail te sturen naar info@spurd.nl of maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 15.30 uur te bellen met 0299-418100.