PURMEREND - De druiven waren zuur voor FC Purmerend dat tegen Limmen streed voor een resultaat, maar na ruim negentig minuten met lege handen stond. De Purmerenders staan zodoende na twee wedstrijden op nul punten waar Limmen het volle pond behaalde.

In de eerste helft had Limmen weliswaar het meeste balbezit, maar vielen er mogelijkheden aan beide kanten. Gescoord werd er echter niet.

Dat gebeurde wel na de rust en als eerste door de thuisploeg toen Jeffrey Nooteboom een voorzet van Maduro met de hak tot doelpunt promoveerde. Limmen, datwordt gezien als één van de titelkandidaten in 3B, werd hierna steeds sterker en de gelijkmaker van Mika Miettinen, halverwege de tweede helft, was dan ook niet onterecht. FC Purmerend deed er alles aan om het punt uit het vuur te slepen, maar in de 88e minuut kon Miettinen, opnieuw op aangeven van Jacco de Jong, ook de 1-2 maken.