PURMEREND - Voor het eerst in 2018 is er vrijdagavond 19 januari vanaf zeven uur AquaDisco! in het zwembad in Purmerend. Dan zijn er luid swingende kinderhits en hitparadenummers te horen in het Leeghwaterbad. Wie niet danst kan van de muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen in het water. De AquaDisco! in het recreatiebad is er voor kinderen tot en met veertien jaar.

Het muziekfeest begint om 19.00 uur, jonge dansliefhebbers kunnen hits aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 19 januari vragen aan de dj. De deuren van het zwembad zijn voor de AquaDisco! open vanaf 18.30 uur, het muziek- en dansfeest is tot 21.00 uur.

Voor de toegangsprijs van € 5,35 is er veel swingende muziek en lekker zwemwater. De toegangskaarten zijn vanaf zaterdag 13 januari in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Leeghwaterbad.

Muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Hij of zij betaalt de gewone toegangsprijs.

Het muziek- en dansfeest trekt elke maand honderden bezoekers. De eerstvolgende AquaDisco! na 19 januari is 16 februari en heeft als thema Valentijn.