PURMEREND - Purmersteijn heeft ook aan het tweede duel in de Hoofdklasse een punt overgehouden. In de thuiswedstriijd tegen het Rotterdamse VOC speelde de ploeg van Mo El Bouziani met 1-1 gelijk. Purmersteijn eindigde het duel met negen man door twee rode kaarten.

De eerste van die kaarten viel al na 23 minuten toen Joey Mers de doorgebroken Van der Storm neerhaalde. dit gebeurde vlak nadat VOC al een strafschop had gemist. Na een overtreding van Beekmans op Dullemans wist keeper Nick van Santen de strafschop van Yannick Koevermans te scoren.

Opmerkelijk genoeg wist Purmersteijn met tien man wel de score te openen via Luke Abelskamp en kort na de rust had die score zelfs verdubbeld kunnen worden, ware het niet dat Mak Trezner de paal raakte. Kort hierna moest ook VOC verder met tien man na de tweede gele kaart voor Nuyinck, maar net als Purmersteijn eerder deed wisten ook de gasten te scoren in de persoon van Dullemans: 1-1. Hierbiij bleef het al werd in de blessuretijd bij de thuisploeg ook Mylan Polman van het veld gestuurd. Hij zag zijun tweede gele kaart na het maken van een schwalbe, al was er volgens trainer El Bouziani wel degelijk contact.