OSS - FC Volendam heeft een bijzonder vervelend Paasweekend beleeft. Na de thuisnederlaag op vrijdag tegen SC Cambuur ging de ploeg van trainer Wim Jonk maandagmiddag onderuit bij TOP Oss.

Opvallend is vooral dat de kansen schaars blijven in de doorgaans makkelijk scorende ploeg. In Oss kwam de thuisploeg na een klein kwartier op voorsprong door Livio Milts. Volendam-topscorer Samuele Mulattieri zat in de tang bij de Brabantse defensie terwijl men regelmatig de slag op het middenveld verloor.

Na de rust ging dit iets beter en ontstonden er mogelijkheden voor Mulattieri en El Azzouzi, maar in de tegenstoot had Milts ook zomaar de score kunnen verdubbelen. Kasius en invaller Iatroudis kregen vervolgens de bal ook niet langs keeper Geens waarna TOP Oss tien minuten voor tijd het duel besliste. Na een overtreding van keeper Roggeveen bepaalde Dennis van der Heijden vanaf elf meter de eindstand op 2-0.