PURMEREND - Purmersteijn speelde afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen RKAVV alweer voor de achtste keer gelijk dit seizoen. Onnodig puntenverlies aangezien de ploeg van trainer Mo el Bouziani een kwartier voor tijd nog op een 3-1 voorsprong stond.

De thuisploeg kwam al snel op voorsprong door een mooie treffer van Thomas Schaap. Purmersteijn verslapte hierna helaas en kreeg hiervoor de rekening gepresnteerd. na knullig balverlies wist Van Lochem kort voor rust gelijk te maken.

Na rust stelde Purmersteijn orde op zaken. Mylan Polman scoorde al snel op aangeven van Mircle Elstak en mak Trezner die kort daarvoor nog de paal had geraakt bracht de stand op 3-1. Een zege leek in de maak, maar in het slotkwartier ging het alsnog mis toen keeper Nick van Santen eerst verschalkt werd door een lob van Croes en vervolgens kanslooos was op een streep van Steffens: 3-3.