PURMEREND - Purmersteijn mag nog steeds hopen op het toetje van de nacompetitie. Zondag wist men met harde cijfers af te rekenen met een zeer zwak SDO. De bussumers gingen met liefst 8-1 ten onder in Purmerder, mede dankzij vijf goals van Mylan Polman.

Polman maakte zijn eerste al na drie minuten op aangeven van zijn broer Timo. Na de gelijkmaker van Raaijen scoorde Polman op slag van rust weer en omdat ook Mak Trezner het net wist te vinden ging men met een comfortabele 3-1 voorsprong rusten.

De twee treffers kort voor rust bleken teveel voor SDO dat er na de rust helemaal niet meer aan te pas kwam. Jordy Beekhof, ingevallen voor de geblesseerde Timo Polman bracht de marge op drie treffers. Mylan Polman scoorde vervolgens nog drie keer terwijl ook Rahim Abdul tussendoor een duit in het zakje deed.