PURMEREND - Purmersteijn staat na vier wedstrijden op net zoveel punten. De ploeg van Mo el Bouziani speelde in de thuiswedstrijd tegen Be Quick voor de vierde maal op rij gelijk.

Dat gebeurde overigens op het nippertje, want de gelijkmaker viel pas ver in blessuretijd. Thomas Schaap zag zijn voorzet verkeerd ingeschat worden door doelman Van Rotterdam waarna de bal pardoes het net in vloog.

De Purmerenders waren in de eerste helft op achterstand gekomen toen Geertjan Liewes na 35 minuten de score opende. dat gebeurde op een moment dat de Purmerenders duidelijk het betere van het spel hadden, maar waar telkens voor het doel de eindpass ontbrak. Uiteindelijk mocht men door de late 1-1 van Schaap zich alsnog gelukkig prijzen met een punt.