PURMEREND - Voetbalvereniging Purmersteijn organiseert op zondagmiddag 18 april, al voor het 13e jaar, een Open Talentendag. De meest talentvolle jeugdspelers uit de regio kunnen dan weer hun voetbaltalenten tonen aan de selectietrainers en scouts van Purmersteijn.


De jeugdopleiding van Purmersteijn heeft een samenwerkingsverband met de jeugdopleiding van Ajax en met regelmaat worden er jeugdspelers uitgenodigd door de BVO's. De jeugdselectieteams JO19 t/m JO13 spelen op het hoge niveau van de Divisies. De selecties van de JO11 t/m JO8 spelen in de hoogste klassen. Talentvolle jeugdspelers die zich op de talentendag onderscheiden, kunnen worden uitgenodigd voor een vervolgstage bij Purmersteijn.

De Open Talentendag is voor talentvolle voetballers met de geboortejaren 2006 t/m 2014, die nog geen lid zijn van Purmersteijn. Deze dag wordt gehouden op het sportcomplex van Purmersteijn aan de Van IJsendijkstraat 140 in Purmerend. Kijk op www.purmersteijn.eu voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Oudere talentvolle jeugdspelers (geboortejaren 2003 t/m 2005) die belangstelling hebben voor een trainingsstage bij de selectieteams van Purmersteijn, kunnen een email met hun gegevens sturen naar hjo@purmersteijn.nl