PURMEREND - Na het enorme succes van vorig jaar organiseert Runnersworld samen met AV NEA Volharding ook dit jaar de supergezellige Nightrun en wel op zaterdag 15 december. Deze sfeervolle run vindt plaats op en rond de atletiekbaan van AV NEA aan de Flevostraat 249. En dit jaar is er ook een kidsrun!

Kidsrun
18.00 uur inschrijven
18.45 uur warming up
19.00 uur start

De kinderen blijven op de atletiekbaan en rennen 1200 of 1600 meter, afhankelijk van hun conditie. Natuurlijk is de baan sfeervol verlicht. Inschrijven kost € 2,50.

Nightrun
19.15 uur warming up
19.30 uur start

De lopers beginnen met anderhalve ronde over de sfeervol verlichte baan en gaan vervolgens nog twee rondes door de sportbuurt (Kolfstraat, Olympiastraat, Sportlaan en Marathonstraat). Vervolgens gaat de route via de Flevostraat, Koogsingel, Bergmolen, Koogmolen, Standaardmolen en Spinnenkop terug naar de atletiekbaan. Inschrijven kan alleen op voorinschrijving via de link onderaan en kost € 7,50.

Na binnenkomst is er muziek van een DJ en kunnen de lopers nog een drankje nemen.

Focus in het donker. Doe mee samen met je vriend, vriendin, broer, zus of loopmaatje. Elke deelnemer ontvangt bij inschrijving een gratis goodybag.

Inschrijven kan hier.