PURMEREND - Vele honderden basisscholieren in Purmerend proberen met de JeugdSportPas een sport of sportieve activiteit. De vijf kennismakingslessen zorgen ervoor dat velen van hen de sport die ze hebben geprobeerd blijven doen. De eerste van vier perioden dit schooljaar begint maandag 5 november. Inschrijven kan tot en met zondag 28 oktober 2018.

Het overzicht met tientallen sportcursussen per periode staat op sportpas.nl/purmerend. Het aanbod is voor kinderen van alle groepen. Inschrijven voor een probeercursus gaat makkelijk via de website, voor de eerste periode kan dat tot en met zondag 28 oktober 2018. De eerste periode begint maandag 5 november en de laatste dag is zondag 16 december 2018. Het lidmaatschap van de sportvereniging is niet nodig. De vijf probeerlessen van een sportieve activiteit kosten in totaal € 7,50.

De tweede periode van de JeugdSportPas is vanaf maandag 14 januari tot en met zondag 17 februari 2019. Inschrijven kan vanaf heden tot en met zondag 6 januari 2019. Voor de laatste twee perioden is inschrijven ook al mogelijk. Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelden en betaling van de cursuskosten.

De JeugdSportPas is een initiatief van Spurd in samenwerking met lokale sportaanbieders. Wie vragen heeft over de JeugdSportPas neemt contact op met jeugdsportpas@spurd.nl of belt Spurd maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur op (0299) 418 100.