PURMEREND - De laatste week van de zomervakantie zijn er elke dag tegelijkertijd in zeven sportzalen in Purmerend | Beemster sportieve activiteiten van de PurVak. Het programma van spelen en sporten van Spurd met locaties, activiteiten en openingstijden is bereikbaar via de website purvak.nl.

De PurVak in de zomervakantie in sportzalen begint maandag 28 augustus, de laatste dag is vrijdag 1 september. Op verschillende locaties zijn ’s middags clinics: dinsdag basketball in de sportzaal van De Blauwe Morgenster in Middenbeemster, woensdag tafeltennis in sportzaal Karekiet in Overwhere, donderdag dans in de sportzaal van De Bloeiende Perelaar in Zuidoostbeemster en in sportzaal De Kraal in Weidevenne en vrijdag Freerun in sporthal De Vaart in Purmer-Zuid.

vanaf dertien jaar


Maandag tot en met donderdag zijn er sportieve activiteiten voor jongeren vanaf dertien jaar, steeds van 19.30 uur tot 22.00 uur in sporthal De Vaart in Purmer-Zuid.

meer dan sportieve activiteiten

Spurd, Clup Welzijn, Cultuurhuis Wherelant, H20 en de Bibliotheek Waterland staan klaar voor duizenden blije kinderen die zich sportief en creatief komen vermaken tijdens de PurVak in de zomervakantie.