PURMEREND- TSO staat voor Tafeltennis als sport en ontspanning. Onze tafeltennisvereniging is opgericht in 1963 en na jaren waarin het de grootste tafeltennisvereniging in Purmerend was, is het nu een bescheiden club.Bescheiden maar nog steeds vol enthousiasme om mensen die graag willen tafeltennissenonderdak te bieden.

We spelen in sporthal de Karekiet. In deze ruime zaal kunnen we onze 18 tafels goed kwijt dus er is altijd een tafel beschikbaar om op te spelen.Onze vereniging heeft nog ruimte voor recreanten die graag in een gemoedelijke sfeer een balletje willen slaanen na afloop nog even wat willen drinken in onze bar.

De jeugd heeft binnen onze vereniging een belangrijke plaats. We hebben een professionele trainer en daarnaastook nog drie jeugdbeleiders die de trainingen helpen verzorgen.Ook bij de jeugd hebben we nog ruimte voor nieuwe spelers/speelsters.

We spelen op de maandagavond. De jeugd krijgt van 19:00 tot 20:30 uur training en mogen daarna vrij spelen.We hebben ook een jeugdteam dat competitie speelt, deze wedstrijden zijn op zaterdag morgen.

Senioren zijn vanaf 20:00 uur welkom en kunnen tot 24:00 uur spelen.We hebben een gezellige recreanten groep en daarnaast ook 5 teams die competitie spelen.

Als je geinteresseerd bent dan mag je vier keer kostenloos bij ons komen spelen/trainen omte kijken ofdat tafeltennis iets voor jou is en of dat je het leuk vindt om bij ons te komen spelen. Kijk voor meer informatie op onze website tsopurmerend.wordpress.com of stuur een mail naar ttv.tso@upcmail.nl