PURMERLAND - SC Purmerland organiseert op woensdag 23 februari 2022 (6 t/m 12 jaar) en vrijdag 25 februari 2022 (13 t/m 18 jaar) een Vrienden- & Vriendinnen-dag. Op deze dag maken de jongens en meiden kennis met het voetballen bij een gezellige dorpsclub, waarbij plezier hoog in het vaandel staat.


De Vrienden- & Vriendinnen-dag/Open dag van SC Purmerland vindt dit jaar op twee dagen plaats. Alle jeugdleden van SC Purmerland mogen die dag hun vriendje/vriendinnetje, buurjongen/meisje of neefje/nichtje meenemen om samen te voetballen. Daarnaast mogen ook alle andere belangstellende jongens/meisjes komen om samen te voetballen.

De Vrienden- & Vriendinnen-dag/Open dag van SC Purmerland op het Gem. Sportpark Purmerland begint om 10:00 uur. Tijdens de Vrienden- & Vriendinnen-dag/Open dag voetballen jongens/meiden een middag met elkaar en staat het plezier voorop. Doel van de dag is om jongens/meiden en hun ouders kennis te laten maken met de voetbalsport en met onze gezellig dorpsclub SC Purmerland.

Inschrijven voor de Vrienden- & Vriendinnen-dag/Open dag bij SC Purmerland? Dat kan vanaf nu! Voetbalt uw zoon of dochter al bij Purmerland, dan kunt u zich opgeven via de coach of via purmerland.jeugd@gmail.com. Nog geen lid van Purmerland en helemaal enthousiast om mee te doen aan deze gezellige middag? Meld je dan aan via purmerland.jeugd@gmail.com.

Meer informatie over de Vrienden- & Vriendinnen-dag/Open trainings-dag bij SC Purmerland is te vinden op www.scpurmerland.nl/club/opendag en op de Social Media kanalen.