PURMEREND - Dames rugby is nog vrij onbekend in Nederland. Vaak wordt gedacht dat het alleen een hele harde sport is voor mannen. Maar niets is minder waar! Rugby draait om respect en teamwork. Of je nu juist sterk bent, snel bent of goed mensen kunt aansturen, voor iedereen is er een plekje op het veld.

Rugby Club Waterland heeft op dit moment twee dames teams. Eén dames team speelt samen met Den Helder en Haarlem in de derde klasse van Nederland. Het andere dames team speelt onder de naam RCW JuRo Unirek 1 in de Ereklasse; de hoogste klasse van Nederland.

Vind jij het leuk om lekker buiten te zijn, om te sporten en heb je zin in gezellige avonden aan de bar? Kom dan naar de open training van het damesteam van Rugby Club Waterland. Op 23 januari laten we je kennis maken met rugby waarop wij vervolgens de dag afsluiten aan de bar. De open training is op woensdag 23 januari van 19:00 tot 20:00. Het enige wat je nodig hebt is sportkleding en sportschoenen. Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar dames@rugbyclubwaterland.nl