PURMEREND - In de hoofdklasse heeft Purmersteijn een zeer gevoelige nederlaag geleden tegen SDC Putten. Niet alleen verloor de ploeg van trainer Marin van Ophuizen met 0-2, maar tevens eindigde men het duel met negen man.

De wedstrijd was net een kwartier oud toen Rano Burger zich vergreep aan een SDCP aanvaller en kon vertrekken. Via Van den Broek kwamen de gasten vervolgens kort voor rust op voorsprong. Bijna had Daniel Schermer nog voor een gelijke ruststand gezorgd, maar de aanvaller miste een open kans. Tien minuten na de rust besliste Thomassen vervolgens het duel: 0-2. Uiteindelijk zou de thuisploeg het duel zelfs met negen man eindigen na een incident tussen Promes en de Puttense keeper.

Zaterdagploeg
In de tweede klasse wist Purmersteijn wel een nipte zege te behalen tegen mede-promovendus Nita. In Nieuwer ter AA won de ploeg van trainer Lars Keppel met 1-2 door twee goals van Raffie Baal.