NOORD-HOLLAND - In de 4e Klasse A van het zaterdagvoetbal, een poule die door ons wekelijks gevolgd wordt, hebben Kolping Boys en Always Forward een gaatje van vier punten geslagen naar de overige concurrenten. Always Forward versloeg een directe concurrent, De Foresters, met het kleinst mogelijke verschil terwijl Kolping Boys flink uithaalde tegen Opperdoes.

Kolping Boys stond tegen Opperdoes bij rust al op een 7-0 voorsprong en zorgde uiteindelijk voor een onvervalste negenklapper (9-0). Jochim Berkhout kroonde zich tot man van de wedstrijd door drie goals voor zijn rekening te nemen.

Always Forward won nipt van De Foresters. Na pakweg 20 minuten zorgde Kevin van gasteren voor de enige goal van de wedstrijd.

Winst was er afgelopen weekend ook voor DTS, Sint Adelbert en SVW '27 terwijl twee wedstrijden in een gelijkspel eindigden.

Always Forward - De Foresters (1-0)
Kolping Boys - Opperdoes (9-0)
Meervogels '31 - Sint Adelbert (1-3)
Schagen United - Beemster (1-1)
Alcmaria Victrix - DZS (2-2)
Wieringermeer - SVW '27 (1-2)
De Blokkers - DTS (1-3)