ZUIDOOSTBEEMSTER - ZOB blijft meedraaien in de top van de 1e Klasse A. Zaterdag wist de ploeg van trainer/coach Hans Schakel op overtuigende wijze te winnen van Argon: 3-0.

Door dit resultaat staat ZOB op een keurige tweede plaats op één punt achterstand van koploper SV Montfoort, toevallig komende zaterdag de volgende tefgenstander van de Schakel-equipe.

Op de zege op Argon viel in ieder geval weinig af te dingen. Robin Stevens, die eerder in de wedstrijd net als zijn ploeggenoot Stefan van wonderen al de lat had geraakt, opende in eigen huis na 37 minuten de score op aangeven van Kid Ronday.

Kort na de rust weet Raphaello Baal die score te verdubbelen na in stelling te zijn gebracht door Van wonderen. Op aangeven van Jerrold van de Eeckhout weet Ronday de eindstand uiteindelijk op 3-0 te bepalen waardoor ZOB met het nodige vertouwen naar Montfoort kan afrezien komende zaterdag.