ZUIDOOSTBEEMSTER - ZOB heeft ondanks een 0-3 achterstand toch nog een punt aan het thuisduel tegen Forum Sport weten over te houden. Mede dankzij invaller Kid Ronday kwam de thuisploeg terug tot 3-3.

De gasten uit Voorburg kwamen na een kwartier op voorsprong door El Marid. Kort hierna miste Colin Coenderman een strafschop namens ZOB en of het niet erger kon kwam Forum Sport kort voor rust ook nog op 0-2 door een treffer van De Graaf.

ZOB-trainer Mo Zaoudi bracht Kid Ronday in de rust in de ploeg, maar de tweede helft was tien minuten was tien minuten op gang toen El Marid zijn tweede van de middag maakte. Het duel leek beslist, maar binnen vijf minuten bewees Ronday alsnog zijn waarde met twee rake kopballen. Kort hierna wist Marko Pals ook nog voor een niet meer verwachte gelijkmaker te zorgen.