Wat ons betreft kan een dagje naar een trouwbeurs zeker niet missen tijdens jullie huwelijks voorbereidingen!


Was het een mooi aanzoek? Gefeliciteerd! Nadat jullie hebben besloten te gaan trouwen wordt je overvallen door trouwkriebels: Je kunt niet wachten om te starten met de planning van jullie grote dag. Real life inspiratie opdoen op een trouwbeurs is een goede start! Binnenkort vind je ook zeker een beurs bij jou in de buurt, want WeddingFair heeft weer veel toffe beurzen op de planning staan! Waarom zou je zo’n beurs eigenlijk moeten bezoeken en wat kun je allemaal voor leuke dingen doen bij WeddingFair, wanneer je de beurs kunt bezoeken én hoe je aan hele leuke gratis goodies komt, vertellen we je allemaal in dit artikel!

- WeddingFair sinds 2004

- Gratis toegang

- Reserveer tickets voor jezelf en je mede-bezoekers

- Cadeau voor elk aanstaande stel

- Bruidsbeurzen kalender 2022 en 2023


WeddingFair Sinds 2004

Op de belangrijkste dag van je leven wil je graag omringd worden met leuke mensen. En dan hebben we het niet alleen over je gasten, maar ook over de leveranciers! Een bruidsbeurs is dé perfecte plek om jouw toekomstige leveranciers persoonlijk te spreken om te kijken of je een klik met ze hebt. Op een beurs van WeddingFair kun je verwachten dat je de trouwspecialisten vind die bij jullie passen. Ze hebben ervaring, weten dat je met veel vragen zit, kennen de antwoorden op jouw vragen en kunnen je met elk thema verder helpen.

WeddingFair bestaat al sinds 2004 en hebben inmiddels meer dan 160 trouwbeurzen georganiseerd waar duizenden bruidsparen inspiratie en leveranciers voor de bruiloft hebben gevonden. Het team van WeddingFair vindt het namelijk erg belangrijk om elk jaar te innoveren, door inspiratie toegankelijker te maken én up-to-date te zijn met de trends. zodat jullie als bruidspaar geïnformeerd, geïnspireerd én enthousiast richting huis gaan! Waar wacht je nog op?

Elke categorie leverancier is te vinden op de WeddingFair, van fotograaf tot bruidshuis tot bloemist. WeddingFair zorgt ervoor dat er trouwspecialisten zijn voor elke beurs en wedding-stijl. Van klassiek tot romantisch, hip of boho. Zij willen dat jullie met een goed gevulde ideeënbus vertrekken om thuis alle opties nog eens op je in te laten werken. Zo maak je de perfecte keuzes voor je trouwdag! Ideaal dus!!

Gratis toegang

Wat kunnen we daar nog aan toe voegen?! Kom je samen als aanstaand echtpaar of neem je familie of vrienden mee? Iedereen is van harte welkom en je houd geld over voor een terrasje. Het is altijd gratis én vrijblijvend. Voel je de klik met een trouwspecialist dan maak je op de beurs een persoonlijke afspraak om een bruidsjurk te gaan passen, de fotografie of de catering te bespreken, ringen te passen en naar jouw voorkeur te stylen. De bruidegom maakt een afspraak voor zijn pak, je gaat samen trouwauto’s “passen” en op pad om een proeverij van de bruidstaart te doen. Zo leuk is een dagje real life wedding inspiratie bij WeddingFair

Tickets reserveren

Dat doe je makkelijk via de website: WeddingFair-gratis-tickets Je kunt voor elke beursbezoeker een eigen gratis ticket aanvragen. Op de beurs staat dan ook een gezellig tasje voor je klaar.

Cadeau voor elk aanstaande bruidspaar

BAM! Dát kan alleen bij WeddingFair. Een huwelijkscadeau als je de Trouwbeurs bezoekt! Bij jouw gratis ticket krijg je ook nog een heel tof Jaarboek cadeau! De Bride to be weddingplanner is meer dan 200 pagina's dik en zit vol inspiratie én tips om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken! Deze vind je online voor €19,95 maar ontvang je gratis op de beurs! Reserveer jouw eigen exemplaar via de ticketlink: WeddingFair-gratis-tickets

Kalender Trouwbeurzen 2022-2023

Wanneer kom je? De WeddingFairs zijn altijd op goed te bereiken locaties. Per auto, fiets of openbaar vervoer, het staat allemaal op de site. Kies jouw favo datum of plaats, reserveer een ticket en jouw jaarboek en voeg toe aan jouw agenda:

11 september 2022 - Utrecht najaarsbeurs - Theater Stefanus

18 september 2022 - Rotterdam najaarsbeurs - Fletcher Hotel Wings

2 oktober 2022 - Purmerend – De Markthal

16 oktober 2022 - Sassenheim - Hotel van der Valk

30 oktober 2022 - Zwolle - Lumen Hotel bij PEC-stadion

6 november 2022 - Den Bosch - Jheronimus Bosch Art Center

12 februari 2023 - Rotterdam voorjaarsbeurs - Fletcher Hotel Wings

5 maart 2023 - Fijnaart – Partycentrum De Parel

19 maart 2023 - Zoetermeer – Partycentrum Dekker

2 april 2023 - Nijmegen - Jan Massinkhal

16 april 2023 - Alkmaar - De Meent

23 april 2023 - Utrecht voorjaarsbeurs - Theater Stefanus

Meer informatie vind je op de website: WeddingFair Trouwbeurzen