PURMEREND - Zaterdagavond 18 februari staat de muziektheaterproductie RECHT van Veenfabriek in Theater De Verbeelding. In een broeierige nachtclub proberen mannen met macht de wereld rechtvaardiger te maken.

Niet ver van het Vredespaleis in Den Haag, in een chique nachtclub, zijn de drankjes te duur, de acts te verleidelijk, is de muziek te opwindend en zijn de gasten mannen die macht uitstralen. Zelfs hier gaat hun werk door. De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens bestaat 75 jaar en er moet een speech geschreven worden.

Terwijl de drank rijkelijk vloeit, pogen ze de wereldproblemen voor eens en altijd op te lossen. “Mooie absurdistische scènes, een scherpe, geestdriftige tekst van Joeri Vos en Phi Nguyen en Roland Haufe spelen de mannen met een vlammende verbale en fysieke kwaliteit.”

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (Vrienden/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.